Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Om een bestelling te plaatsen, klik je op het kopje ‘Winkel’ in het menu en blader door onze selectie culinaire cadeau pakketten. Klik op het gewenste pakket en voeg het toe aan je winkelwagen. Ga vervolgens naar de kassa, waar je je verzendgegevens en betalingsinformatie kunt invullen. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op en we helpen je verder!

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending organiseren wij in samenwerking met PostNL. De verzendkosten liggen tussen de 6,95 euro (voor een gemiddeld pakket) en 13,20 euro (voor een groot pakket). De verzendkosten zijn niet inbegrepen.

Wat zijn de betaalopties die jullie accepteren?

We accepteren betalingen via Ideal en creditcard. Alle betalingen worden veilig verwerkt via een beveiligde betaalgateway om je gegevens te beschermen.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

We streven ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met dit trackingnummer kun je de voortgang van je bestelling volgen op de website van de verzendmaatschappij.

Wat als ik een verkeerd of beschadigd product ontvang?

We streven ernaar om alleen hoogwaardige producten te leveren, maar als je een verkeerd of beschadigd product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen door een vervanging te regelen of een terugbetaling aan te bieden.

Accepteren jullie internationale bestellingen?

Nee, we accepteren (nog) geen internationale bestellingen en verzenden vooralsnog alleen binnen Nederland.

Kan ik een cadeaupakket personaliseren?

Op dit moment bieden we geen personalisatieservice voor cadeaupakketten. Je kunt echter wel een persoonlijk bericht toevoegen aan je bestelling dat we op een kaart kunnen plaatsen.

Wat is jullie retourbeleid?

Raadpleeg ons retourbeleid hier voor gedetailleerde informatie over retourneringen, terugbetalingen en garantieclaims.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via de contactgegevens vermeld op de contactpagina. We streven ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren op alle berichten die we ontvangen.