Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Laatst bijgewerkt op 23 juni 2023

Bedankt voor je aankoop bij CuliKado! We streven ernaar om hoogwaardige culinaire cadeaupakketten te leveren die voldoen aan je verwachtingen. Mocht je echter niet tevreden zijn met je aankoop, bieden we je graag de volgende terugbetalings- en retourmogelijkheden.

Terugbetalingen

Volledige Terugbetaling: Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je binnen 3 maanden na ontvangst contact met ons opnemen en een volledige terugbetaling aanvragen. We zullen het aankoopbedrag terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode, mits de geretourneerde producten in goede staat verkeren.

Gedeeltelijke Terugbetaling: In sommige gevallen kunnen we een gedeeltelijke terugbetaling aanbieden, bijvoorbeeld als slechts een deel van de bestelling wordt geretourneerd of als de geretourneerde producten beschadigd zijn.

Retourneren

Ongeopende en Ongewenste Producten: Als je een product wilt retourneren dat ongeopend en ongewenst is, kun je binnen 3 maanden na ontvangst contact met ons opnemen en het retourproces starten. Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we een terugbetaling verwerken.

Defecte of Beschadigde Producten: Als je een defect of beschadigd product hebt ontvangen, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op en geef een gedetailleerde beschrijving van het probleem. We zullen het retourproces starten en, na ontvangst en bevestiging van het defect of de schade, een volledige terugbetaling of vervanging regelen.

Belangrijke opmerkingen

Zorg ervoor dat geretourneerde producten goed zijn verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen.

Verzendkosten voor retourzendingen zijn voor jouw rekening, tenzij het een defect of beschadigd product betreft.

We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken voor retourzendingen, zodat je de status van de retourzending kunt volgen.

Neem contact met ons op

Voor alle vragen, verzoeken om terugbetaling of retourzendingen, neem contact met ons op via de contactgegevens vermeld op onze website.