Over ons

Welkom bij CuliKado! Wij zijn een team van drie jonge startende ondernemers met een gedeelde passie voor koken en lekker eten. Bij CuliKado geloven we dat voedsel meer is dan alleen brandstof voor ons lichaam. Het is een ervaring, een manier om te genieten en verbinding te maken met anderen.

Onze reis begon met het delen van onze culinaire creaties en recepten met vrienden en familie. We merkten al snel dat er een groeiende behoefte was aan hoogwaardige culinaire cadeaupakketten die mensen in staat stellen om hun eigen gastronomische avonturen te beleven. Dat was het moment waarop CuliKado werd geboren.

Bij CuliKado streven we ernaar om unieke, zorgvuldig samengestelde culinaire cadeaupakketten aan te bieden die de smaakpapillen van onze klanten verwennen. We zoeken naar de beste kruiden, specerijen en smaakmakers van over de hele wereld om een uitgebalanceerde selectie van hoogwaardige producten te bieden. Elk cadeaupakket is met liefde en zorg samengesteld om een onvergetelijke culinaire ervaring te creƫren.

We geloven ook in duurzaamheid en ondersteunen lokale producenten. Daarom streven we ernaar om onze ingrediƫnten en producten op verantwoorde wijze te selecteren, waarbij we rekening houden met kwaliteit, herkomst en impact op het milieu.

Ons team is toegewijd om uitstekende klantenservice te bieden. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en te zorgen voor een soepele en plezierige winkelervaring.

We willen je bedanken voor je interesse in CuliKado en we kijken ernaar uit om je te helpen bij het ontdekken van de heerlijke wereld van culinaire cadeaupakketten.

Smakelijke groeten,

Het team van CuliKado